Preloader icon

Politica De Retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Returul nu se va accepta daca produsul prezinta urme de purtare/folosire, daca nu se preda in aceeasi stare in care a fost livrat sau prezinta defecte care nu au fost prezente la livrarea produsului.Produsul trebuie impachetat in hartie/bule sau in cazul in care a fost livrat in saculetul personalizat textil, ambalat in cutie de carton, asemanatoare cu cea primita, fara a fi inghesuit si fara a se turti sau schimba forma.Va rugam asigurati-va ca produsul nu se livreaza in punga de hartie sau plastic.

Returul se trimite prin curier ales de catre client doar la punctul de lucru cu urmatoarele date: Targu Mures, str. Gheorghe Doja nr 177. Tel: 0742 825 282

In cazul in care, pentru categoria de pantofi /sandale marimea nu este potrivita, puteti solicita schimb de marime. Pasii pentru inlocuirea marimii sunt:

-ne scrieti un mail in care ne precizati ce alta marime doriti

-noi vom da in lucru sau vom livra din stoc produsul dorit

-in momentul in care curierul va livreaza perechea noua, va prelua si coletul cu marimea gresita

-se va achita curierului contravaloarea sumei de 25 lei(cele doua livrarari-tur/retur)

Returnarea contravalorii produselor comandate si returnate se va face strict in cont bancar completat in formularul de retur de mai jos.

In cazul in care plata comenzii s-a facut cu un card bancar, rambursarea se va face prin aceeasi metoda de plata in acelasi cont de unde s-a efectuat plata in cel mult 3 zile de la data la care BebeShoes intra in posesia produsului returnat, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice din momentul in care BebeShoes este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

Pentru a incepe un retur, va rugam completati  linkul de retur

X
To top